• IMG_20191019_141638
  • IMG_20191019_125200
  • IMG_20191019_104527
  • IMG_20191019_124643

DTSEAL iku merek dagang saka Hangzhou Datong Sealing Material CO., LTD. We iku siji saka manufaktur anjog saka packing braided ing China, dumunung ing Langkawi, Langkawi District.

DTSEAL wis ing bisnis nalika taun 1997, Manufaktur baris sakabehane kualitas dhuwur braided diinget lan produk sealing adi related kanggo pasar domestik lan ekspor. Kita diekspor metu produk kanggo luwih saka 40 negara ing donya, lan menang reputasi saka kita pelanggan ...

Works kita

proyèk anyar

Pengulangan marketing doyo tarik model kanvas grail suci seri A Financing. Stock fokus sukses accelerator pendanaan pasar kemitraan.

ndeleng liyane
  • IMG_20191019_104527
  • IMG_20191019_124643
  • IMG_20191019_125200
  • IMG_20191019_141638