• IMG_20191019_141638
  • IMG_20191019_125200
  • IMG_20191019_104527
  • IMG_20191019_124643

DTSEAL е заштитен знак на Хангжу Datong херметичкиот материјал CO., LTD. Ние сме една од водечките производители на плетенка пакување во Кина, кој се наоѓа во Хангжу, Жеџијанг.

DTSEAL е во бизнисот од 1997 година, производството на комплетна линија на високо квалитетни плетенка пакување и сродни производи запечатување течност за домашните и странските пазари. Имаме извезуваат надвор производи во повеќе од 40 земји во светот, и освои голем углед од нашите клиенти ...

нашите дела

последните проекти

Повторување бизнис модел платно маркетинг влечење светиот грал финансирање серија А. Акции фокус успех гас финансирање партнерство пазарот.

Гледај Повеќе
  • IMG_20191019_104527
  • IMG_20191019_124643
  • IMG_20191019_125200
  • IMG_20191019_141638