• IMG_20191019_141638
  • IMG_20191019_125200
  • IMG_20191019_104527
  • IMG_20191019_124643

DTSEAL është një markë e Hangzhou Datong nënshkrimin materiale CO., LTD. Ne jemi një nga prodhuesit kryesorë të paketim endur në Kinë, të vendosura në Hangzhou, Zhejiang.

DTSEAL ka qenë në biznesin që nga viti 1997, prodhim një linjë të plotë të kualitetit të lartë paketim endur dhe të produkteve të përafërta fluide nënshkrimin për tregjet e brendshme dhe të eksportit. Ne kemi eksportuar nga produktet në më shumë se 40 vende në botë, dhe të fitojë reputacion të madh nga klientët tanë ...

Punimet tona

projektet e fundit

Përsëritje biznes modeli canvas marketingut tërheqje Grail shenjtë Seria A financimi. Stock fokus përshpejtues sukses financimi partneritet të tregut.

shiko më shumë
  • IMG_20191019_104527
  • IMG_20191019_124643
  • IMG_20191019_125200
  • IMG_20191019_141638