• IMG_20191019_141638
  • IMG_20191019_125200
  • IMG_20191019_104527
  • IMG_20191019_124643

DTSEAL mangrupakeun mérek dagang ti Hangzhou Datong Sealing Bahan CO., LTD. Kami salah sahiji pabrik ngarah tina packing braided di Cina, ayana di Hangzhou, Zhejiang.

DTSEAL geus dina bisnis saprak 1997, manufaktur hiji garis lengkep kualitas luhur braided packing jeung produk sealing cairan patali pikeun pasar domestik sarta ékspor. Kami geus diékspor kaluar produk mun leuwih ti 40 nagara di dunya, sarta meunang reputasi hébat ti konsumén urang ...

Works kami

proyék panganyarna

Iteration bisnis pamasaran traction modél kanvas grail suci séri A pembiayaan. Stock fokus kasuksésan akselerator waragad pasar partnership.

nempo leuwih
  • IMG_20191019_104527
  • IMG_20191019_124643
  • IMG_20191019_125200
  • IMG_20191019_141638